Ascendant Weegschaal

Personen met ascendant Weegschaal zijn aantrekkelijke en populaire persoonlijkheden, die ernaar streven met iedereen in vrede te leven. Een allemansvriend, die erop uit is om met iedereen goede maatjes te zijn. Dat wil niet zeggen dat zij het inderdaad maar met iedereen kunnen vinden, maar zij gebruiken al hun charmes om dat te bereiken. Gevoelens van haat zijn hen vreemd. Zij houden ervan om zich te omringen met mooie spullen en naarmate zij ouder worden, ontwikkelen zij een voorliefde voor kunst en muziek.

De Weegschaal is zonder meer de mooiste ascendant van de zodiak. Mensen met deze ascendant zijn charmant, grappig, diplomatiek, romantisch, liefdevol en tonen hun hartstocht aan hun geliefde. De mannen onder deze ascendant zijn meer nog dan de vrouwen op kleding en uiterlijk gericht; ze willen altijd goedgekleed gaan en zien er op en top verzorgd uit. Daarbij zijn ze begrijpend en zachtaardig; een ideale vertrouwenspersoon, zij luisteren en begrijpen u. Hun tolerantie en vergevingsgezindheid zijn groot; ze zijn allesbehalve rancuneus of haatdragend en hebben een open geest. Harmonie tussen iedereen is hun ideaal en om dat te bereiken doen zij alles met een groot gevoel voor maat en tact. Als we vrede in de wereld willen hebben, zouden we eigenlijk alleen maar mensen met ascendant Weegschaal tot machthebber moeten kiezen en oorlog zou niet meer bestaan.

Chronische besluiteloosheid en gebrek aan strijdlust zijn hun tekortkomingen. Zij leggen zich snel ergens bij neer in plaats om ervoor te vechten. Het enige waarop zij gewelddadig kunnen reageren, is wanneer hun diepgewortelde en oprechte gevoel voor rechtvaardigheid wordt aangevallen. Zij zijn erg gevoelig voor stemmingen, vooral in de relationele sfeer. Bij de geringste verdeeldheid of onenigheid zullen zij er alles aan doen om dit weer af te zwakken om zo een onaangename situatie om te buigen in een harmonieuze sfeer. Eigenlijk zouden deze mensen er goed aan doen om hun manie om koste wat het kost tot een compromis te komen enigszins te beperken. Want heel vaak is juist een fikse ruzie het gevolg.

Kies hier uw ascendant

RamStierTweelingKreeftLeeuwMaagdWeegschaalSchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen