Ascendant Waterman

Personen met ascendant Waterman bezitten doorgaans een goed karakter en staan altijd open voor nieuwe ervaringen en ideeŽn. Zij houden er niet van om de dingen te doen op de manier waarop ze altijd worden gedaan, maar willen een andere, betere aanpak. Vandaar hun sterke behoefte om een eigen mening over bepaalde zaken te vormen. Ze zijn onafhankelijk, ijdel en enigszins verwaand.

In praktische zaken zijn ze minder geÔnteresseerd, hun belangstelling gaat uit naar het ontwikkelen van nieuwe technologieŽn. Leeftijd speelt daarbij geen enkele rol, het blijft hen boeien van de wieg tot het graf. Van regeltjes houden ze absoluut niet en deze naleven doen ze al evenmin; een ongecompliceerd bestaan geniet de voorkeur. Mensen met ascendant Waterman zijn origineel, non-conformistisch en excentriek en houden ervan anderen te behagen met hun mooie praatjes. Zij kunnen u de meest ongelooflijke verhalen vertellen. Wanneer u iets is overkomen hebben zij dat ůůk meegemaakt, maar dan tien keer erger en wanneer u iets hebt gedaan, hebben zij dat al achter de rug en natuurlijk veel beter. Men kan dus stellen dat ze opschepperig zijn en een zekere verwaandheid bezitten om altijd beter en hoger dan de ander te zijn.

Een nederlaag of mislukking vinden zij moeilijk te accepteren. Ze hebben dan de neiging om zich achter een verscherpt gevoel voor humor te verschuilen om zo hun echec te verbloemen. Over het algemeen hebben deze mensen lief met hun hoofd en denken zij met hun hart. Wanneer ze eenmaal een idee of mening over iets hebben gevormd, is het niet gemakkelijk om ze daar nog van af te brengen. Daarbij kunnen ze moeilijk aanvaarden dat anderen ook ideeŽn hebben. Erger nog: dat die ideeŽn weleens afwijkend kunnen zijn van hetgene dat zij bedacht hebben.

Kies hier uw ascendant

RamStierTweelingKreeftLeeuwMaagdWeegschaalSchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen